Все разделы
  • @
  • «»{}∼
Association of Traits and Stability of Haricot Bean in Ethiopia

Association of Traits and Stability of Haricot Bean in Ethiopia

138618646
8650 руб.
Добавить в корзину
Описание
Ensuring food-security has always been the crux of development endeavors in Sub-Saharan Africa. Increasing crop productivity is one of the major thrust areas in this line of action. Haricot bean (common bean) is the most-widely consumed legume world wide. Especially, residents of developing nations depend on it as a major protein source. Nonetheless, increasing yield/productivity is not a cake-walk, as yield is a very complex character influenced by several genes and environmental effects. To this end, determining which characters are highly associated with yield enables the indirect selection of it with higher precision. Moreover, as stable varieties (with nearly constant performances over varying environments) are feasible in the developing world, assessing the stability of genotypes with an appropriate statistical model is quite crucial. This book covers these two, often neglected, albeit, necessary, areas. It can be of higher importance to plant breeders,bean producers, and post-graduate students interested on the subject.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.