Музыка
  • @
  • «»{}∼

Samuil Feinberg. Concerto No. 2. Suite No. 2 (Самуил Фейнберг Концерт №2. Сюита №2)

Код товара: 3470472
Описание
Содержание

Concerto For Piano And Orchestra No. 2, Op. 36: Allegro
Самуил Фейнберг автор музыки

Concerto For Piano And Orchestra No. 2, Op. 36: Andante
Самуил Фейнберг автор музыки

Concerto For Piano And Orchestra No. 2, Op. 36: Allegro
Самуил Фейнберг автор музыки

Concerto For Piano And Orchestra No. 2, Op. 36: Allegretto Con Brio
Самуил Фейнберг автор музыки

Suite For Piano No. 2, Op. 25: Non Troppo Vivace (In F Sharp Major)
Самуил Фейнберг автор музыки

Suite For Piano No. 2, Op. 25: Allegretto Vivace (In A Flat Major)
Самуил Фейнберг автор музыки

Suite For Piano No. 2, Op. 25: Un Pochettino Animato E Semplice (In C Major)
Самуил Фейнберг автор музыки

Suite For Piano No. 2, Op. 25: Presto (In C Major)
Самуил Фейнберг автор музыки

Suite For Piano No. 2, Op. 25: Allegretto (In G Major)
Самуил Фейнберг автор музыки

Sonata For Piano No. 11 In B Flat Major, Op. 22: Allegro Con Brio
Людвиг Ван Бетховен автор музыки

Sonata For Piano No. 11 In B Flat Major, Op. 22: Adagio Con Molto Espressione
Людвиг Ван Бетховен автор музыки

Sonata For Piano No. 11 In B Flat Major, Op. 22: Menuetto
Людвиг Ван Бетховен автор музыки

Sonata For Piano No. 11 In B Flat Major, Op. 22: Rondo. Allegretto
Людвиг Ван Бетховен автор музыки