Nanotechnology in Food Industry and its applications

Nanotechnology in Food Industry and its applications

142911824
8513.3581 руб.
Добавить в корзину
Описание
Nanotechnology is the ability to measure, see, manipulate and manufacture things between 1 and 100 nanometers. Many of the principles, applications and techniques that are included in the term "nanotechnology" are the same or fairly similar to those that has already been widely understood and utilized. Nanotechnology should probably best be understood as a conceptual and intellectual framework that enables the design of more complex macroscopic structures using nanometer scale building blocks. Agricultural producers and food manufacturers could gain a more competitive position through the application of nanotechnology. Consumers may benefit from the advances in nanotechnology that contribute to a competitive and innovative domestic agricultural and food system and provide new methods to improve safety and nutritional value of food products. Finally, the scientific and technical advances needed to continue the application of nanotechnology to foods, regulatory considerations including safety, toxicology, environmental impact, economics and consumer acceptance of nanotechnology will ultimately dictate its success in food applications.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.