Книги
  • @
  • «»{}∼
Новинка

142937654
12664 руб.
Добавить в корзину
Описание
The quality of espresso coffee generally arises from raw quality (genetic factors, typical of species and variety, soil, weather, agronomic processing, post harvesting processing) and roasting degree. Numerous publications have appeared on the nature of reactions leading the roasted coffee flavour explaining that there are several hundred volatile compounds identified in coffee. Around 30 of these have been identified as aroma impact compounds. Scientific information on how new technologies affect the aroma quality of coffee roast and the brewed beverage is poor and sometimes contradictory. This scientific work was sampling of different single coffee raw and for every coffee was roasted with degree roast light, medium and dark. It was observed that the aromatic profile of roasted coffee was totally different from raw coffee, and comparing different roasted coffee the effect origin green coffee results more important than effect treatment roasting. As a result of sensory analysis together with analytical valuation of the aroma compounds, there are several behavior of the coffees tested in relation to the roasting degree and the provenance.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.