Код товара: 150064263
The Science of Cooking. Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking | Wallert Mark #1
Цифровой товар

The Science of Cooking. Understanding the Biology and Chemistry Behind Food and Cooking | Wallert Mark A., Kelly Brenda S.

Тип книги:
Издательство
John Wiley & Sons Limited
Тип книги
Цифровая книга
Язык издания
Английский
Возрастные ограничения
0+
Перейти к описанию

О книге

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of sci
Товар не доставляется в ваш город
 
Доставка недоступна
OZON
Продавец
  • Безопасная оплата онлайн
  • Возврат 7 дней

Описание

Written as a textbook with an online laboratory manual for students and adopting faculties, this work is intended for non-science majors / liberal studies science courses and will cover a range of scientific principles of food, cooking and the science of taste and smell. Chapters include: The Science of Food and Nutrition of Macromolecules; Science of Taste and Smell; Milk, Cream, and Ice Cream, Metabolism and Fermentation; Cheese, Yogurt, and Sour Cream; Browning; Fruits and Vegetables; Meat, Fish, and Eggs; Dough, Cakes, and Pastry; Chilies, Herbs, and Spices; Beer and Wine; and Chocolate, Candy and Other Treats. Each chapters begins with biological, chemical, and /or physical principles underlying food topics, and a discussion of what is happening at the molecular level. This unique approach is unique should be attractive to chemistry, biology or biochemistry departments looking for a new way to bring students into their classroom. There are no pre-requisites for the course and the work is appropriate for all college levels and majors.

Характеристики

Издательство
John Wiley & Sons Limited
Тип книги
Цифровая книга
Язык издания
Английский
Возрастные ограничения
0+
Автор:
Provost Joseph J., Colabroy Keri L., Kelly Brenda S., Wallert Mark A.
Автор на обложке:
Provost Joseph J., Colabroy Keri L., Kelly Brenda S., Wallert Mark A.
Информация о технических характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и основывается на последних доступных к моменту публикации сведениях

Персоны

  • Provost Joseph J. Автор
  • Colabroy Keri L. Автор
  • Kelly Brenda S. Автор
  • Wallert Mark A. Автор

Издательства

  • John Wiley & Sons Limited Издательство
0
Отзывы
Нет оценок

Как правильно задавать вопросы?

Будьте вежливы и спрашивайте о товаре, на карточке которого вы находитесь

Если вы обнаружили ошибку в описанием товара, воспользуйтесь функцией

Как отвечать на вопросы?

Отвечать на вопросы могут клиенты, купившие товар, и официальные представители.

Выбрать «Лучший ответ» может только автор вопроса, если именно этот ответ ему помог.