Nutrition for the Dancer

Nutrition for the Dancer

24241123
3799 руб.
Добавить в корзину
Описание
The tremendous physical mastery of a 21st century dancer undoubtedly rivals that of an athlete, but the importance and significance of nutrition could not be any more different. However, merely likening the strength, Agility and physicality of a dancer to that of an athlete overlooks the very nature of dance, embodying the vigour and sublime beauty of the dancer's physique as a visual expression of art. The author trained as a professional dancer, and is thus fully aware of the extraordinary demands placed on students and professional dancers. As a nutritionist, she now recognises that so many talented dancers forfeit their health, their skill and ultimately their career solely because they are unaware of the importance behind good nutrition. The misconception that health be surrendered for the lean silhouette has emanated in dance schools and professional companies around the world. Dance scientists today know this does not have to be the case. Nutrition for the Dancer is a complete guide to nutrition. From calculating individual calorie requirements, reducing body fat, performance preparation, nutrition for a young dancer, recovery from injury, recipes and stock cupboard ideas, this book provides invaluable snippets of advice to dancers.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.