Код товара: 2599911

More Great Good Dairy-Free Desserts Naturally

Оставить отзыв
Автор
Издательство
Год выпуска
2006
Тип обложки
Мягкая обложка
Автор на обложке
Fran Costigan
Перейти к описанию
Товар закончился
Продавец:
OZON
  • Безопасная оплата:
    Банковской картой и ещe несколько способов оплаты
  • Товар обмену и возврату не подлежит

Описание

Desserts are celebratory and provide an emotional as well as physical satisfaction. This collection of recipes for sin- sational sweets can be enjoyed without the guilt. They're all rich in wholesome, minimally processed ingredients and free of chemical additives and superflous fat.

Even if you're a novice baker, you'll be able to make rich, moist cakes, delightful cookies, and flaky pie crust--all cholesterol free. Designed as a complete course in dairy- and egg-free baking, readerscan still go directly to any recipe; each one is detailed and complete. You'll learn all the tricks of the trade for making and baking : gels, creams, mousses, puddings, and sauces, cookies, bars, little bites, cobblers, crisps, biscuits, muffins, cakes (basic to elaborate), pies and tarts as well as fillings, frostings, glazes, and frozen desserts.

Dessert lovers everywhere will be delighted with these sumptuous treats and now those who are lactose intolerant, watching their cholesterol, or simply health conscious can have their cake and eat it too.

Характеристики

Автор на обложке
Fran Costigan
Автор
Тип
Печатная книга
Издательство
Год выпуска
2006
Количество страниц
224
Язык издания
Английский
Тип обложки
Мягкая обложка
ISBN
1570671834
Вес в упаковке, г
436
Информация о технических характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и основывается на последних доступных к моменту публикации сведениях

Персона

Издательство

Отзывы
Помогите другим пользователям с выбором — будьте первым, кто поделится своим мнением об этом товаре.