McCance and Widdowson's The Composition of Foods
Оставить отзыв
OZON
  1. Книги
  2. Нехудожественная литература
  3. Научная литература
Код товара: 3031954
-31%

McCance and Widdowson's The Composition of Foods

Оставить отзыв
Тип книги:
Издательство
Год выпуска
2002
Тип обложки
Мягкая обложка
Количество страниц
538
Комментарий
6 edition
Перейти к описанию

О книге

McCance and Widdowson's The Composition of Foods Sixth Summary Edition provides authoritative and comprehensive nutrient data for over 1,200 of the most commonly consumed foods in the UK. This new summary edition, which incorporates data from supplem
10 679 ₽ 15 499 ₽
Примененные скидки (1)
534 балла при оплате Ozon.Card
От 570 руб./месяц в кредит

Доставка

В Москву
В наличии — осталось три штуки!
Доставка курьером, бесплатнозавтра, 23 января
, бесплатнопослезавтра, 24 января
Продавец:
OZON
  • Безопасная оплата: Банковской картой и ещe несколько способов оплаты
  • Возврат 7 дней
Гарантия легкого возврата
До 7 дней на возврат, полная гарантия

Описание

McCance and Widdowson's The Composition of Foods Sixth Summary Edition provides authoritative and comprehensive nutrient data for over 1,200 of the most commonly consumed foods in the UK. This new summary edition, which incorporates data from supplements published since the 4th and 5th editions, covers all food groups. In addition to new and previously unpublished data, it includes updated information on key foods such as milk, cheese, bread, breakfast cereals, and meat and meat products. There are also new entries for many foods that have become popular in recent years, such as fresh pasta and creme fraiche. Values for a wide range of nutrients (e.g., proximates, vitamins, inorganics, non-starch polysaccharides, and fatty acid totals) are provided. Additional tables cover phytosterols, carotenoid fractions and, for the first time, vitamin K1 (phylloquinone) and AOAC fibre. Aimed at students and professionals in all food and health disciplines, THE COMPOSITION OF FOODS remains the essential handbook for those who need to know the nutritional value of foods consumed in the UK.

Характеристики

Издательство
Год выпуска
2002
Тип обложки
Мягкая обложка
Количество страниц
538
Комментарий
6 edition
Язык издания
Английский
ISBN
0854044280
Вес в упаковке, г
1062
Информация о технических характеристиках, комплекте поставки, стране изготовления, внешнем виде и цвете товара носит справочный характер и основывается на последних доступных к моменту публикации сведениях
Рекомендуем также

Издательства

  • Royal Society of Chemistry Издательство
Отзывы
Помогите другим пользователям с выбором — будьте первым, кто поделится своим мнением об этом товаре.
index
Реклама