Книги
  • @
  • «»{}∼
Braxton's Practical Cook Book (Classic Reprint)

Braxton's Practical Cook Book (Classic Reprint)

32784097
1200 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from Braxton's Practical Cook Book

Chicken Soup No. 1.

One chicken, one onion and one and one-half gallons of water. Chop the onion fine, cover the chicken with water, and when it is sufficiently cooked pick from the bones and cut in small pieces. Season to taste, flavor and thicken. I use nutmeg for flavoring.

Chicken Soup No. 2.

To be made the same as No. 1, with the exception that the bones are not taken out. The chicken is cut into square pieces and boiled. Flavor as in No. 1.

Brown Soup.

One gallon of good strong stock, one onion minced and a little bag of fine herbs. Boil, season with salt and pepper to taste, and add a cup of cooking wine when it is done. Have ready some square pieces of bread fried brown, pour the soup over them and send to the table.

Sago Or Tapioca Soup.

One gallon of chicken or veal broth and one cup of sago or tapioca. Put the sago to soak, boil the stock, and fifteen minutes before it is done add the sago. Season with salt and pepper and thicken if needed.

Oyster Soup.

One quart of oysters and two gallons of chicken broth. After the broth is done add the oysters, season with salt and pepper to taste, a little butter and thicken. Very nice.

Clam Soup.

One quart of clams, two gallons of water and one onion. Cut the clams, or chop them; mince the onion and boil all ten minutes. Add a piece of butter the size of a walnut, and season to taste. Liquor, if there is any with the clams, is a great improvement.

Lobster Soup.

One gallon of veal or chicken broth, the meat of six or eight large lobsters. Boil and add the lobsters, cut in small pieces, and let the whole simmer ten minutes and thicken. This is equal to any veal or chicken broth.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.