Книги
  • @
  • «»{}∼
Choice Recipes

Choice Recipes

32801607
1150 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from Choice Recipes: Members of the Eastern Star of Sacramento

Artichoke Ring
(Zella Whitford Samson, W. G. M.)

Twelve artichokes
One cup cream
One cup milk
Six eggs
One cup bread crumb (fresh).

Boil artichokes until they can be rubbed through a colander. Add cream, milk, bread crumbs, and well-beaten yolks of eggs, and when mixed fold in the stiffly-beaten whites. Pour in greased ring, set in pan of hot water, and bake in moderate oven until firm.

Filling

One pound sweetbreads
Two calves' brain
One can button mushrooms
One pint cream
Four tablespoons butter
Four tablespoons flour.

To the melted butter, add flour and cook until foamy, add cream, stir until thick and creamy, add salt; add mushrooms and blanched sweetbreads and brains, cut in dice.

To blanch sweetbreads and brains, soak one hour in cold water, drain, cover with cold water, add one tablespoon lemon juice or vinegar, two or three cloves, dash of pepper, and a tiny piece of bay leaf, simmer about fifteen minutes; drain and remove fibers.

Spice Cake
(Maud E. Bowes, P. G. M.)

One cup light brown sugar
One-half cup white sugar
Two eggs
Two-thirds cup milk
Three teaspoons baking powder
Two cups flour
One teaspoon each cinnamon and nutmeg
One-half teaspoon cloves

Cream butter and sugar. Add egg yolks, well beaten, sift together flour, baking powder and spices and add alternately with the milk. Fold in the beaten egg whites and add one teaspoon lemon juice. Bake in flat pan in moderate oven.

Prune Cake
(Maud Dezell Bradley, P. G. M.)

One large cup prunes (cooked and cut up in small pieces)
One cup walnuts (cut with sharp knife)
One cup sugar
One cup butter
One and one-half cups flour
One teaspoon soda
One teaspoon baking powder
Six tablespoons sour milk
One-fourth teaspoon salt
One teaspoon cinnamon
One-half teaspoon cloves
One-half teaspoon nutmeg
One teaspoon lemon extract
One whole egg
Two yolks.

Cream butter and sugar. Add prunes, eggs well beaten, milk, flour, spices, walnuts, and last the soda and baking powder. Bake in three layers (moderate oven). Put together with boiled icing.

Gingerbread
(My Mother's Recipe)
(Guy Woodham Brundage, P. G. P.)

One-half cup sugar, one-half cup malasses, tablespoon shortening, mix thoroughly. Add one teaspoon soda, one teaspoon baking powder, two cups flour, one cup milk (sweet or sour), one-fourth teaspoon ginger, one-fourth teaspoon of cinnamon. Cook until done.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.