Книги
  • @
  • «»{}∼
Cooking in the Elementary Schools

Cooking in the Elementary Schools

32827563
1187.5 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from Cooking in the Elementary Schools: January 1922

1. Cut bread into one-half inch slices. 2. Place the toaster over a gas burner and arrange the slices of bread on it. 3. When one side of the bread is brown, turn the bread and brown the other side. 4. Toast may be buttered at the table, or it may be spread with butter before sending it to the table.

Note - Toast may also be made in the oven, or below the flame in a broiling oven.

Sliced bananas, ball orange, half grapefruit, or uncooked berries in season arc uncooked fruits that may be used.

Breakfast No. 2.

Uncooked Breakfast Food with Sliced Bananas Milk and Sugar Toast Cocoa

Cocoa

3 T. cocoa 1 c. water 3 T. sugar 3 c. milk

1. Mix the cocoa and the sugar. 2. Add water and boil from three to five minutes. 3. Remove from the fire and add milk. 4. Bring to the boiling point and serve.

Note - If cocoa is to stand before serving, place over hot water and before serving beat with a large spoon or whip.

Half water and half milk may be used in making cocoa.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.