Книги
  • @
  • «»{}∼
The Royal Cook Book (Classic Reprint)

The Royal Cook Book (Classic Reprint)

32828091
1187.5 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from The Royal Cook Book

Three tablespoons flour, two of sugar, one of salt. Pour over about one quart of boiling water, and, when cool, add three yeast cakes, previously soaked in lukewarm water, and let rise. Then take one dozen or fifteen large potatoes, boil, mash and put through a colander with about three quarts of water alternating first hot then cold, until the potatoes are through the colander. When cool add the above; put in warm place and let rise. Then bottle up and keep in cool place. Three cups of the yeast will make two loaves of bread. In the morning mix yeast with flour and knead into a hard loaf and let rise. Then put into bread tins and let rise again before baking. As the yeast gets old add a very little soda at each time using. Bread to be nice and palatable should be kneaded a long time; the object of kneading the dough is to break all the bubbles of gas and make the bread fine grained; this work can be expedited by frequently slashing the dough with a sharp knife during the process of kneading.

Have ready two quarts sifted flour. Then prepare the mixing as follows. Take one quart of milk and scald. Stir in a piece of lard or butter the size of an egg and two tablespoonfuls sugar, also add salt. Set to cool until only milk warm.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.