Книги
  • @
  • «»{}∼
Domestic Cookery, Useful Receipts, and Hints to Young Housekeepers (Classic Reprint)

Domestic Cookery, Useful Receipts, and Hints to Young Housekeepers (Classic Reprint)

32888726
1437.5 руб.
Добавить в корзину
Рекомендуем также
Описание
Excerpt from Domestic Cookery, Useful Receipts, and Hints to Young Housekeepers

In boiling fresh meat, care is necessary to have the water boiling all the time it is in the pot; if the pot is not well scummed, the appearance of the meat will be spoiled.

Mutton and beef are preferred, by some, a little rare; but pork and veal should always be well done. A round of beef that is stuffed, will take more than three hours to boil, and if not stuffed, two hours or more, according to the size; slow boiling is the best. A leg of mutton requires from two to three hours boiling, according to the size; a fore-quarter from an hour to an hour and a half; a quarter of lamb, unless very large, will boil in an hour. Veal and pork will take rather longer to boil than mutton.

All boiled fresh meat should have drawn butter poured over it, after it is dished, and be garnished with parsley.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.