Книги
  • @
  • «»{}∼
Institution Recipes for Use in Schools, Colleges, Hospitals and Other Institutions (Classic Reprint)

Institution Recipes for Use in Schools, Colleges, Hospitals and Other Institutions (Classic Reprint)

33402473
1362.5 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from Institution Recipes for Use in Schools, Colleges, Hospitals and Other Institutions

In the preparation of this edition it has been possible to test and revise many of the recipes. All have been made in quantity to serve either fifty or one hundred and fifty portions and many new recipes have been added.

The most important feature of the book is the addition of the caloric value of each recipe and of a single serving of the recipe. The figures taken are usually for the raw foods, which in many cases are much higher than those of the cooked foods. It is obvious that many factors combine to make the calculations of the nutritive value of cooked foods exceedingly difficult and in many instances the results given must be considered as only approximate. This information should be a great help to the busy dietitian who has little time for computing food values and yet wishes to serve a balanced menu and to know that the family is being sufficiently nourished. After planning a menu the adequacy of the combination may be determined by adding the protein calories and the total calories in the different dishes selected and comparing the result with the standard requirements for the special group of persons who are to be served.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.