Книги
  • @
  • «»{}∼
The Complete Confectioner (Classic Reprint)

The Complete Confectioner (Classic Reprint)

33462596
950 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from The Complete Confectioner

Break twelve eggs and put the yolks in a bason,then put in twelve ounces of powdered sugar with the yolks, then rasp the rind of four lemons, and mix and stir the rind up with the yolks and sugar, and beat them with a wooden spoon ten minutes, then whisk the whites in a copper pan, but do not leave whisking them till they are almost strong enough to bear an egg, or they will go to water and be spoiled, and when you think you have whisked them enough, then mix the yolks with them, with a wooden spoon as light as possible, when it is mixed well, take ten ounces of fine flour as dry as possible, and stir it up with the eggs and sugar, but not too much only till it mixes with the eggs; then take a small tea-spoon and take out a spoonful of the batter and pull it along the paper, and as you pull the spoon along the paper push the batter down with your finger, so as to make the biscuit about three inches long, and about half an inch wide; then sift some sugar over them before you put them in the oven, which must be very hot, but be careful they are not burnt, for they soon scorch if you do not watch them ; and when they arc done cut them off the paper whilst they arc hot.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.