Книги
  • @
  • «»{}∼
A Practical Cook Book (Classic Reprint)

A Practical Cook Book (Classic Reprint)

34684795
1187.5 руб.
Добавить в корзину
Описание
Excerpt from A Practical Cook Book

Corn Soup.

One can or 6 ears of corn, 2 cups cold water, 2 tablespoons chopped onion, 2 cups scalded milk, 1? teaspoonful salt; celery salt and cayenne to taste;3 tablespoons butter, 3 tablespoons flour, 1 cup whipped cream. Cook the fresh corn in the cold water 30 minutes (canned corn needs less time), press through a sieve; add the scalded milk. Cook onion in butter, add flour and seasoning, add corn and milk, cook 5 minutes; strain, add whipped cream and serve. Garnish with popped corn if desired.

Mrs. A. O. Squires.

Cream of Corn Soup.

One can grated corn, 1 pint boiling water. Cook gently 20 minutes, then rub through a sieve. Melt 2 tablespoons butter; when bubbling add 2 tablespoons flour, 1 teaspoonful salt, dash of white pepper and stir to a smooth paste: then add to it gradually 1 pint of milk and cook until smooth and creamy, stirring all the time. Cook 5 minutes on the back of stove where it will not burn, then add corn. Heat thoroughly and serve.

Mrs. H. C. Martin.

Potato Soup.

Five potatoes, 1 large onion. Boil together about an hour, then strain through a sieve. Add 1 quart of milk and one cup of cream, butter, sale and pepper to taste.

Mrs. J. E. Marsh.

Baked Bean Soup.

Two cups cold baked beans, 2 cups tomatoes, 5 cups water, 1 small onion. Boil 45 minutes; strain, thicken and season with butter, pepper and salt.

Mrs. P. A. Hoyt.

About the Publisher

Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com

This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.
Эта книга будет изготовлена в соответствии с Вашим заказом по технологии Print-on-Demand компанией ООО «Книга по Требованию». Print-on-Demand - это технология печати книг по Вашему заказу на цифровом типографском оборудовании. Книга, произведенная по технологии Print-on-Demand (POD) представляет собой классическую печатную книгу с соблюдением всех стандартов качества, от офсетной бумаги и плотного картона до качественного клея, используемого при изготовлении. Черно-белая текстовая или полноцветная иллюстрированная книга (в зависимости от исходного файла, подготовленного к печати) может быть изготовлена в разных вариантах: - в мягкой обложке (Клеевое Бесшвейное Скрепление); - скрепление скобой (для книг с небольшим количеством страниц); - в твердом переплете с клееным текстовым блоком; Материалы, используемые при производстве книги: - бумага текстового блока - офсетная (белая или кремовая) 80 г/м2 - мягкая обложка - бумага мелованная 250 г/м2; - ламинация обложки - матовая или глянцевая; - твердый переплет - картон 2 мм, каптал, белые форзацы, прямой корешок - сверхпрочный полимерный клей; - каждая книга упакована в термопленку. Каждый заказ обрабатывается в индивидуальном порядке: каждой книге, напечатанной по технологии Print-on-Demand, присваивается уникальный номер.